Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ιδέες για χειροποίητες αποκριάτικες στολές






Χειροποίητες, αυτοσχέδιες στολές και πανέξυπνες ιδέες. Δείτε τις παρακάτω και πατήστε το σύνδεσμο κάτω από τις εικόνες για να δείτε λεπτομερώς πώς φτιάχνονται (στα αγγλικά).


Ροζ στολή κουκουβάγια (εύκολη)

Χρειαζόμαστε μόνο ένα ροζ φλις ζακετάκι, ροζ τσόχα που ράβουμε σε φυλλαράκια πάνω της και μια μάσκα που φτιάχνεται εύκολα με τις οδηγίες της ιστοσελίδας που θα βρειτε κάτω από την εικόνα.




Δείτε κι εδώ στολή κουκουβάγιας για αγόρια, με ένα πολύ ενδιαφέροντα σκούφο.


Στολής γατούλας (εύκολη)

Ένα μαύρο κορμάκι κι ένα επίσης μαύρο κολάν. Η στέκα με τα αυτάκια είναι χειροποίητη και εύκολο να φτιαχτεί. Μπορούμε να συμπληρώσουμε ωραία το σύνολο με μια μαύρη τούλινη φουστίτσα (δείτε εδώ οδηγίες) και συμπληρώστε με την μαύρη ουρίτσα.






Στολή μελισσούλα (εύκολη)

Χρειαζόμαστε ένα κίτρινο μπλουζάκι και μερικές μαύρες λωρίδες που θα ράψουμε πάνω της. Ένα ζευγάρι φτερά και μια στέκα σε κιτρινόμαυρο.




Υπέροχη ιδέα η παρακάτω: γλάστρα! Χρειαζόμαστε ένα πλαστικό κουβά, που κόβουμε στο κάτω μέρος, και μερικά πλαστικά λουλούδια.




Mια παιχνιδιάρικη ιδέα: ντύστε το παιδί σας ξυλομπογιά! Η επιλογή του χρώματος είναι ελεύθερη, αρκεί να έχετε ένα μπλουζάκι κι ένα παντελόνι στο συγκεκριμένο χρώμα.....




Στολή μανιταράκι: υπέροχο για μωράκια! Πατήστε στο σύνδεσμο για το πατρόν  καπέλο-μανιταράκι. Η στολή ολοκληρώνεται με πράσινη περιβολή.





Χαβανέζα (εύκολη) Για τη φούστα χρειαζόμαστε σχοινί, χόρτο ή ακόμα και φύλλα εφημερίδας. Σαγιονάρες για τα πόδια και λουλούδια για κολιέ και τα μαλλιά. Το γιουκαλίλι έχει φτιαχτεί με κουτιά δημητριακών.




Στολή ιππότη: φτιαγμένη με αλουμινένια ταψάκια και άλλα τέτοιου είδους βοηθήματα της κουζίνας.


marthastewart.com

Όμορφη στολή τσιγγάνας/πειρατίνας

iceblueberries.com

Στολή λέγκο, πανεύκολη, αρκεί να έχουμε ένα μεγάλο ορθογώνιο κουτί και 6 ισομεγέθη στρογγυλά μπωλάκια....α, και κόκκινο χρώμα βέβαια....


ΠΗΓΗ:http://aneraida.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου